Voorbespreken


Soms vindt degene die binnenkort gaat overlijden het prettig om met een uitvaartbegeleider in gesprek te gaan. De redenen hiervoor zijn divers.

Misschien wilt u van tevoren kennismaken, zodat u weet wie het aanspreekpunt zal zijn voor uw naasten in de moeilijke periode die komen gaat.

Wellicht zijn er geen naasten (meer), of wilt u de familie ontlasten die het met de huidige situatie al zo moeilijk heeft of omdat alles al vastligt en er niet meer over nagedacht hoeft te worden op het moment dat u overlijdt.

Tevens is het mogelijk om in een voorgesprek te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten zijn voor een uitvaart die u voor ogen heeft. Zo weet u of u voldoende verzekerd bent of dat u wellicht wilt bijverzekeren . Dit om te voorkomen dat de naasten in de toekomst met een hoge rekening achter blijven.

Voor al uw vragen omtrent uw eigen uitvaart of die van uw naaste kunt u bij mij vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken. Ik inventariseer uw wensen en leg ze desgewenst vast.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.