Kosten en mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden voor de uitvaart. U kunt het afscheid in besloten kring houden, met alleen de naasten. Of u wilt dat iedereen aanwezig kunt zijn bij dit afscheid. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een intieme of juist grote locatie voor deze plechtigheid. Dit kan in een kerk of aula van een uitvaartcentrum, maar dit kan ook op een locatie die beter past bij de leefwijze van de overledene. Houd de naaste in gedachte; wat was de plek waar hij of zij altijd naar toe ging? Waar kwam u veel samen of wat deed u veel samen? De mogelijkheden zijn hier onbeperkt, en ik wil graag samen met u op zoek naar mogelijkheden om een herinnering te maken die past bij het leven van de overledene.
Het is niet gemakkelijk om vooraf een goede indicatie te geven van de kosten van de compleet verzorgde uitvaart. Dit is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Hieronder vind u een aantal summiere beschreven voorbeelden met een kostenindicatie, bedoeld als richtprijzen. Een kostenbegroting, waarin uw wensen zijn meegenomen, zal ik met u doornemen zodra uw wensen op haalbaarheid zijn getoetst.

uitvaartverzorging purmerend
kosten begrafenis mogelijkheden zaandam
memoriam-uitvaart-kosten-mogelijkheden

Een aantal voorbeelden

Een crematie uitvaart voor de allerlaagste prijs; de prijs hiervoor is €1895,- 

Wat u van mij kunt verwachten:

Telefonisch overleg op de dag van overlijden, laatste respectvolle verzorging, vervoer naar een koelplaats, eenvoudige kist en vervoer naar crematorium en de crematie. Er zijn geen rouwkaarten en geen advertenties; er is geen rouwbezoek en geen afscheidsbijeenkomst.

Crematie met intieme afscheidsbijeenkomst.

Crematie met gebruik van aula en koffiekamer in crematorium, opbaring in uitvaartcentrum met 1 x rouwbezoek  of opbaring thuis.

Begrafenisplechtigheid in rouwcentrum of crematorium, opbaring in uitvaartcentrum met 1x rouwbezoek of opbaring thuis.

U heeft een vrije keuze voor een uitvaartbegeleider, ook als u verzekerd bent. Afhankelijk van de verzekering die u heeft gesloten, wordt de uitvaart geheel of gedeeltelijk vergoed.

Wat kunt u van mij verwachten:

Heeft u vragen? Neem contact met ons op